Chtěl bych 2

Chtěl bych 2

Anotace: pro všechny holky co znám... :-))

Chtěl bych...
Na sex myšlenkou být
co mysl Tvou dráždí.

Chtěl bych...
Rukou neodbytnou být
co klín Tvůj hladí.

Chtěl bych...
Proudem teplé vody být
co po těle Ti projíždí.

Chtěl bych...
Vzlykem slastným být
co hlas Tvůj poutá.

Chtěl bych...
Vzpomínkou žhavou být
coby Tvé první milování.

Chtěl bych...
na baterie strojkem být
co touhu Tvou vždy ukojí.

Chtěl bych...
Čímkoliv se dá být
co mi Tebe připomíná...
Autor Modrý Adept, 21.02.2005
Přečteno 609x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí