Polibek

Polibek

Anotace: ...

Rozplynu se v nekonečných tůních Tvých očí,
ponořím se do hloubek Tvých polibků,
prosím Tě drž mě pevněji
(podlamují se mi kolena)
před očima mám mlhu,
pošeptej mi něco krásného,
než se rozplynu v něhu
Autor Andee, 28.12.2006
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to líbí,i když misto té druhé "mlhu" bych raději dal třeba " v okamžiku".

25.09.2007 21:09:00 | Comparare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí