Zavřeno

Zavřeno

Anotace: ...je už bohužel...

Vzpomeneš si ještě někdy na mě?
Já na tebe ano-pokaždé jsem z toho na dně!

...snažila jsem se tě vyhnat z hlavy...marně

Moc věcí mi tě připomíná,
jsou chvíle, na které se nazapomíná.
A ani mě nenechávají chladnou,
to jen moje naděje den ode dne vadnou.

Protože je mi čím dál jasné, že vše skončilo,
vím, že je to ztraceno...
a pro naši lásku už je zavřeno!!!
Autor Kariš, 28.12.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky fakt

29.12.2006 19:32:00 | star.lezak

moc se mi líbí

28.12.2006 22:47:00 | lonely.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí