Nezvalovská

Nezvalovská

Anotace: Netřeba brát moc vážně - mě prostě hravé básničky baví.

Kdy víc než v máji láska žije...
Ty její věčné litanie
má každý ve své paměti
na krásných křídlech přiletí
jedním tě hladí - druhým bije
z vás každý rád jí naletí-
Ať žije něžná poezie
polibků, slibů, objetí...

Bez lásky žít je prokletí -
kdo nezná něžné dojetí
sám sedí u stolu a pije -
Ať žije něžná poezie
polibků, slibů, objetí

co všechno lásko projde ti
a přece tě to nezabije
ze století do století
je v lásce věčná nostalgie
Ať žije něžná poezie
polibků, slibů, objetí...
Autor koloušek, 28.12.2006
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí, hezky plyne... dobře se čte, poutavé verše. Za stovku! :)

09.01.2007 21:59:00 | Julie Park Rock

...pěkný ...škoda , že není 1.5. ...byl bys sežrán za živa :))) ...

29.12.2006 05:08:00 | WhiteSkull

AABB může být taky krásnou formou ;) skvělé!

28.12.2006 22:20:00 | Gentleman v rubikové kostce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí