Bouře

Bouře

Anotace: na hudbu Heroe od Enriquea Iglesiase...

Bouře při moře příboje,

Dvě kaluže,
Na písečné pláži,
Přístav,
S hromy bojuje,
V dálavě,
Blesky křižují,
Tmavě modročerné nebe,

Sedíš u mě,
Ruku na rameni,
A blesků zář,
Svítí ti v očích,

A tvých rtů tvar,
Svůdnějších než sám,
Toulec šípů boha Amora,

Po boku stůj zde při mně,
Kapky deště padaj‘ do mořských vod,
Vítr zahrál do pšeničních stébel,
Tón, jenž zahřeje u srdce,

Do mých oken,
Se opírá vítr,
Nech je otevřené,
Ať usínám s tvými sny,

Za teplé noci,
Na písku usínal,
Západ slunce třpytí na hladině tvé jméno,

Po boku stůj zde při mně,
Kapky deště padaj‘ do mořských vod,
Vítr zahrál do pšeničních stébel,
Tón, jenž zahřeje u srdce,

Ranní rosa na rtech,
Svůdné stíny na zdech,
Zafouká zas,
Vítr, jenž zesínal,
Nabere sílu v proměnu,

Po boku stůj zde při mně,
Kapky deště padaj‘ do mořských vod,
Vítr zahrál do pšeničních stébel,
Tón, jenž zahřeje u srdce,


Po boku stůj zde při mně,
Kapky deště padaj‘ do mořských vod,
Vítr zahrál do pšeničních stébel,
Tón, jenž zahřeje u srdce,

Tón, jenž zahřeje u srdce,

Tón, jenž zahřeje u srdce,
Autor Muta cum liquida, 28.12.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí