Do noční tmy

Do noční tmy

Anotace: dnes večer k tobě přijdu..

Oblečená do noční tmy
dnes večer přijdu k tobě!
Šaty mám poseté
diamanty z hvězd...

Tvé nedočkavé prsty
roztrhnou oponu,
která rozděluje
západ a úsvit,
abychom se na jevišti
mohli naučit věčnou roli
Monteka a Kapuletové.

Za ranních červánků
pak tiše opadá
květ tvojí růže do prachu,
ležícího na prknech světa.
Autor Hana Trnková, 29.12.2006
Přečteno 520x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

krásně navozené a opsané...moc se mi líbí. umělecká...

29.12.2006 11:19:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí