Bez dechu

Bez dechu

Anotace: -

Cítím se sám

a není mi to cizí.

Na srdci šrám,

jen občas někam zmizí.

 

To když s tebou ze zajetí

utečeme spolu,

jako parta malých dětí,

když nechtěla jít domů.

 

Jako kapka vody

na mechu

jak já, ten chlapec

bez dechu.

 

Tak vem nás zase

do nebe,

vždyť čekám tu jen

na tebe.

 
Autor Dreamer, 01.01.2012
Přečteno 447x
Tipy 7
Poslední tipující: Liduška, synanceia, kaktus, Rootness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a přišla, když jsi čekal?

24.01.2014 22:37:18 | Liduška

Někdy se věřit nechce
že skutečnost je sen
když v nebi prolítáme den.

25.02.2012 21:02:54 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí