Vločka

Vločka

Anotace: Původně jsem sice chtěl napsat něco trošku jiného, ale vyšlo z toho toto:

Vločka se snáší
tichonce k zemi
pokryté bílými závějemi.
A sny v Tvou mysl vnáší.

Odkud se vzala
ta krajka jemná?
To mračna temná
volnost jí dala...

Teď vzáší se hladce
Až na líc spadne Ti.
Stane se Tvojí obětí
Ty usměješ se sladce.

Však kapka sněhu
na tvář Ti nakreslila
stopu slz. Naivně jsi uvěřila
v lásku, něhu.

A bolest temná,
prázdnotu nezažehná.
Smrtelně raněná
je duše jemná.
Autor kruppe, 29.12.2006
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí