Dračí láska

Dračí láska

Když láska přijde,
vkročíc do srdce.
Sladce se přilne,
jak matka dračice.

K svému vejci,
tak něžně se silou
a okolní věci,
spáry mocné neuzmou.

Neb láska pravá,
jež hvězd se dotýká,
jest neúnavná,
stále vracející se pusinka.

Kdo nezná,
poznat smí.
Kdo nemá,
jednou bude míti a pochopí.
Autor Rhiana E. Nebresk, 01.01.2012
Přečteno 400x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí