Blázen

Blázen

Anotace: -

Jen blázen lásku vsadí,
na lepší prý si počká,
osud kostky rozhodí,
snad se blázen dočká....

Fortuna je vrtkavá,
to přeci každý ví,
blázen přesto doufá,
že si polepší....

Tu kolo se nám roztáčí,
i srdce v sázku dal,
teď zůstal stát, je bez dechu,
osud mu všechno vzal...
Autor Black*Death, 01.01.2012
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí