Šmíráci

Šmíráci

Anotace: Asi nemusím na to nic říkat...

ŠMÍRÁCI

"Mám sice rád pohodovej klidnej sex,
ale raděj se dalekohledem dívám na polonahé, nahé děvy.
Všechno však má svou krajní mez
a je třeba se někdy vzdáti vlastní něhy."

"Na nudypláž chodit je pro mne paráda
a z povzdálí se dívat na slunící se muže.
Že se cítí sami ale neví o mně, to mám ráda
adrenalin a ne jejich pro mne darované rudé růže"

Jednou se oba potkali jentak letmo na pláži
a mezi houfem lidí na sobě nemohli oči nechat.
Oba touží po společné masáži;
zatím se jen mohou navzájem blahem kochat.

V tom to mezi nima zajiskřilo sice jenom krátce;
úsměvy na tvářích právě vyjasnily danou situaci.
Ale ani šmírování nezabrání náhlé lásce.
A při milování nevadili jim ani šmíráci.

jako některým.
Autor jehlaspichlas, 29.12.2006
Přečteno 1163x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý, .... ta má šťávu .... !!

18.01.2007 23:40:00 | HarryHH

teda fakt si mě rozesmál a teď si řekneš blbá pubertačka ale já si nemůžu pomoci

05.01.2007 13:23:00 | whiolet

ani se nehledali a prece se nasli. mozna i potom smirovali spolu :))

29.12.2006 19:04:00 | nonick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí