Nenávidím tě

Nenávidím tě

Anotace: -

Nenávidím Tě za to, že na tebe musím pořád myslet a musím myslet, jak na tebe nemyslet
Nenávidím Tě za to, že ze mě děláš kurvu, která se Ti ještě podbízí
Nenavidím Tě za to, že ze mě neuděláš ženu
Nenávidím Tě za to, že mě necháváš trápit
Nenávidím Tě za to, že se jen bavíš
Nenávidím Tě za to, že Ti nedokážu nenapsat
Nenávidím Tě za to, že Tě nedokážu ignorovat
Nenávidím Tě za to, že Tě vůbec nedokážu nenávidět

Nedokážu to..
Autor Lucie Luu K, 02.01.2012
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo...nějaké se mi to zdá být velmi známé...

15.10.2013 07:15:35 | Majdalénka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí