Láska

Láska

Anotace: :)

Láska je ohen plný citů
kmitů které často nečekáme
ale moc dobře je známe.
Hasne v chvíli tu
když člověk je bez citů.
Kmen lásky roste
když srdce k srdci sroste.
Je nevypočítatelná,nepředvídatelná
a přitom žhavá,
tak žhavá jako slunce.
Stroze říká nám nepřibližuj se k obloze
Spálíš se!A ty nebráníš se?!
Vášen ovládla tvé tělo
jako kdyby tě něco sjelo.
Srdce tě ted vede místo noh.
City jenom city
jsou v tvým srdci skrytý.
A najednou šíp zasáhne tě
a zkalme tě
Pouhá myšlenka na to
zda to stálo za to?!
Nevíš,nevíš
jen brečíš.
A tiše vzpomínáš...
Autor zuzuvrajickova, 29.12.2006
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí