mrak

mrak

Anotace: nemilovaná...:-)starší básnička z mých začátků

Zase sama
uprostřed noci
poslouchám štěkot psů
a tvůj kašel u televizoru
Chvíli tě miluji
a chvíli ne
chvíli mezi oblaky si pluji
a chvíli ne
Netopýři přilepeni ke zdi
zívají donekonečna na tmu
která sladce sténá
Džíny poslušně leží na židli
a slibují si odpočinek
Chvíli tě miluji
a chvíli ne
chvíli mezi oblaky si pluji
a chvíli ne
Kytara se choulí v rohu
a zoufale pláče
zatím co já flirtuji se slovy
a čekám na velký čin toho zbabělce
usínajícího u krabičky cigaret
spousty kouře
a televizní hry
Asi tě miluji
a právě mezi oblaky si pluji
pluji a pluji a brzy se ve tmě utopím...
Autor laura3, 29.12.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí