Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: nezvěte si to jak chcete, já tomu říkám Láska

Z nebe padá sníh
Setkal se se mnou-v očích Tvých
Zpíval mi tichou serenádu…
O lásce a jejím hradu…
Tam-v oblacích.

Roztoužený úsměv věnoval’s mi tiše….
A ujištění, že mráz na okno píše-miluji Tě.
Vetkané v bílé niti, v kytici lučního kvítí…
Tak krásně a prostě….jak máš rád

A díky Tobě, že naučils mě milovat…
Každý nádech, a mít se ráda…
Že naučils mě z čeho se láska skládá…
A že nemám mít strach

Z polibků vyznačil jsi cestu k ráji….
Ze vzdechů o milování….
Z těch slov o kráse….
Děkuji Ti, našla jsem- Lásku a s ní i Tebe…
Autor Gwladus, 29.12.2006
Přečteno 572x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí