Konečná

Konečná

Anotace: ještě včera byla mou součástí...

Tak už je konec, pomalu opona padá
a herci už opouštěj sál.
Ještě poslední pohled, poslední schod,
jen okatik a půjdem dál.

Ještě pár slov, ještě pár tichých vzdechů,
plané sliby, že ještě se sejdem.
Zub klokaní času v srsti honí si blechu,
jen hop a jsme zas jinde.

Poslední pušu a plachá potlapkání.
No, to stačí, už bylo jich dost!
Teď ukryjme city, jinak nás zraní,
srdce v srdci je stejně jen host.

Já vždycky se bavil tím, jak písek teče,
skrz prsty, v hodinách.
Teď stojím sám, mám prázdné ruce,
už protek i poslední prach.

Slepota k vratům plíží se potají,
těžko je soudit, kdy míň je nic.
Růžoví hroši do ouška mi šeptají,
že prý tě nezřím víc.
Autor Weichtier, 29.12.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

píšeš fakt moc hezky.. ještě si od tebe něco přečtu..

31.12.2006 11:35:00 | Najlin

To přece není konečná, jen další kapitola ve tvém životě. Jinak moc hezky napsané.

29.12.2006 22:26:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí