Minulost

Minulost

Anotace: ...

Ze svých vlasů si splétám
cop.Co bylo v nás,je už
minulost.

V dlaních je čára života
ukryta. V očích je bolest
a v srdci dýka bodnuta.

A dál? Ptáš se sám života...
Prohra,jenž byla přiřknuta
Je v osudu dáná... a Já?...
Se ti pak zdávám,jako sen
který už není.
Prohrál jsi Lásku...
strach v Tobě není!

Čas vše v nás ZMĚNÍ...
Autor Kett, 29.12.2006
Přečteno 498x
Tipy 1
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí