najdi tu naději

najdi tu naději

Křič když všichni mlčí
poznávej co hříchu stačí
když vlastní naděje
se lidem vzdaluje
proč se slova spalují
jen je nenajdeš
jen ta slova co se vzdalují
najdi tu naději.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.01.2012
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí