V lásce k Bohu a mé ženě HE

V lásce k Bohu a mé ženě HE

Anotace: Kousek z žárlivosti? Nejsem ti má milá vlastníkem a celým srdcem důvěřuji tvé nádherné duši :)

Ne že bych byl vyloženě žárlivý tip,
jen ti stále nechápající připomínají mi vtip.
Tak lichotkou je, že o ženu mou zájem jeví,
však ať ten přístup jejich, jim zůstane zdravý.

Nechť není narušována naše harmonie milá,
nechť stále spolu věrnost k sobě máme spanilá.
A ti, co žárlivosti ve mě vzbuzují,
nechť si poklad v lásce jinde okupují.

Má milovaná HE, bránit bych ti nemohl,
kdybys jiného milovala, jako přítel bych ti pomohl.
To láska z Boha k tobě drahá dcero,
zájemců o tvou ruku je již vícero.
Autor RešHeNúnHe, 30.12.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem vBohu za to že jsi jaka jsi... Bud vzdy sama sebou lasko milovana :)

31.12.2006 15:37:00 | RešHeNúnHe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí