ZHASNU SI V TOBĚ

ZHASNU SI V TOBĚ


Zhasnu si v tobě,
když najdu ten pevný bod
v citu se rozkrývají slova
milencům se stává
že přijde jim vhod
že v krasné zahradě
pocity rozpíná
prodírá i vzpomíná
nádherné sítě
polibku z noci
co pozdě vrací
když ztrácí
když se ptá?
kdo víc bere...
kdo víc dává
Autor Radek.oslov.Šafárik, 06.01.2012
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí