Mlčí

Mlčí

Anotace: píši, pište

dohody
a neshody
do pohody
pod schody

okovy
a cukroví
nic nepoví
v podkroví

bez slova
do olova
celá nachová
se neschová

snad odpoví
slovo do vody
nebo přísloví
sundá okovy

Je na tahu
hledá odvahu
body za snahu
chystá popravu

snad to vzdám
a zavřu krám
zatáhnu flám
budu sám

chci v běhu
na sněhu
v krevním oběhu
cítit tvou něhu

pak ve stínu
tě zavinu
za mou vinu
zahynu
Autor Bask, 30.12.2006
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí