Žebřík lásek

Žebřík lásek

Anotace: -

Další kolík ztrát,


 nabušený v srdce,


 nešťastný i rád,


 že to bylo prudce


 


 jedna z příček snů,


 další z mnoha dnů


 


 další milník cest,


 prochozených láskou,


 přes příkrovy hvězd,


 mraky co se pásnou


 


 jedna z příček snů,


 další z mnoha dnů


 


 beránci co mají,


 k obědu mé tužby,


 a další pak z měst,


 pro milostné kuřby


 


 jedna z příček snů,


 další z mnoha dnů


 


 další kolík krás,


 milující prudce,


 znova zas a zas,


 věřím i když trpce


 


 jedna z příček snů,


 další z mnoha dnů


 


 víra je jen míra,


 snů i loňských lásek


 vzpomínky a slzy,


 mého všehomíra


 


 jedna z příček snů,


 další z mnoha dnů


 


 žebřík co se po něm


 polehoučku leze


 v peklo nebo svět,


 těžce nebo lehce


 


 jedna z příček snů,


 další z mnoha dnů

Autor numix, 07.01.2012
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí