Mám TO !!

Mám TO !!

Anotace: Co že to je..je to lehoučké, tichounké, schované za víčky..jako obláček, co nedělá škody...?

Co to je, kde to je...
To věru poznám stěží,
mám TOHO plnou hlavu
Jak vloček, když sněží...

Mohlo by to být štěstí
zdá se, že poznávám se v něm
Od doby, co Tě znám
už pro mě není pouze snem

V obláčku může být ukryt sen
On ztrácí se po fouknutí rána
A většinou vyjde z mysli ven
...může to být klidně i fáma

Fáma ale dost nadělá škody
Není vůbec tak nevinná
Bohužel však nevychází z módy
Smůla pak Ti spadne do klína

Rád bych, aby to byla láska
Má vše, o čem mi tu říkáš
Na nejistotu je to sázka
Ani nevím, zda ji vydýcháš..

Tak sázím na touhu po ránu
Ta ale ženského je rodu
Ty píšeš o "něm" - jako o pánu
Zamyslím se tedy znovu...

Heureka!!! Už vím, už to mám...
Schovaný, tichý, jemný...to on je!
Člověku pomáhá, vím to sám
Ano, je to kousek NADĚJE!!
Autor kastaNET, 30.12.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš nejen to ... :)

06.01.2007 22:21:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí