"ZO SNA VSPOMIENKA"

"ZO SNA VSPOMIENKA"

Anotace: večerné mi(a)lovanie

Sbírka: všetko normálne a čisté

Končeky prstov na tvojej dlani prechádzajú sa po mojom tele,

a aj keď už je pred svitaním sú ešte stále vrelé.

Voníš sťa lúka, po búrke, vyprahlá suchom prednedávnom,

sťa nočný kvet skrývajúc sa pred dalším ránom.

Zbavená prachu všedného dňa sametová je tvoja koža,

krehká a pružná, ostrá a hladká sťa čepel bruseného noža.

Otváram oči nech si ťa obzriem, v lúčoch vychádzajúceho slnka,

čo ma však čaká?...za to sám možem, že si len zo sna VSPOMIENKA ......

"Peter Bajza"
Autor Malicek B, 30.12.2006
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Divoženka1, paneach
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám malíře slováka,maluje a taky rád mění písmenka milé a ve slovenštině zvlášt

23.02.2010 14:39:00 | Divoženka1

jeeee, ta je krasna :))

30.12.2006 17:32:00 | nonick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí