Takový je život

Takový je život

Anotace: trošku pesimistická věc...

Smála se na mě bezzubými ústy
Krásná byla
Voněla jak pampeliška
Kecám sračky, vlastně vůbec nevim jak voněla..

Vůně mládí
Zápach drolící se kůže
Nikdo jí už nepomůže
-(teď se to dokonce i rýmuje)-
ze stromu života padá list,
a další
a vůbec nikomu nevadí, že to je jehličňan

Nosila krátké květované šatičky,
Ze zpustošených nohou stékaly kapičky hnisu,
Strčil jsem si prsty do krku,
Poté jsem ji políbil

Ten pronikavý smích mi pořád zní v hlavě
Už je to pár let
Miluju jí,
Starám se o ní,
Ptám se:
„Kde jsi?“

Krkavci znají odpověď,
Odpověď je jednoduchá,
V jednoduchosti je krása..
Je smrt krásná???
Autor Smeták, 30.12.2006
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá básnička..fakt dost dobrá

27.03.2008 22:29:00 | Dev_LATea_princess

dík za komentář, jsem rád že se ti to líbí...zítra přidám další 2 básně tak doufám že ohodnotíš. kdyžtak mi pošli odkaz na tvé básně, jesi nějaké máš a taky ti to ohodnotim.

30.12.2006 19:01:00 | Smeták

ze stromu života padá list,
a další
a vůbec nikomu nevadí, že to je jehličňan

to se mi moc libi... ale jinak cela basen je perfektni :))

30.12.2006 17:11:00 | nonick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí