Žít a Nechat ŽÍT

Žít a Nechat ŽÍT


Zraje jako vino,
sama to nepřizná
ta role z toho divadla
je přímo povinná
v čase co po životě
láska co zvadla
ale sama se tam styděla
když ale potlesk slyšela
tak z vlastní slz
úspěchu se napila
že každé ráno
bez hledání
napsala si do deníku
co chtěla mít na pomníku
ŽÍT A NECHAT ŽÍT
Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.01.2012
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí