Nejistota...

Nejistota...

Anotace: -

Po křivkách tvého těla
putují mé oči,
jako magnetem chyceny jsou zcela,
začátek dnešní noci.

V hlavě je však otázka,
rozum už je v konci,
je to myšlenka
vstát, odejít do noci.

Jsi jenom má hračka
tvé srdce mám v ledové dlani,
předeš mi tu jako kočka
jsi celá v mé moci.

Chvěješ se, a není to zima
konečky prstů lehce putují,
chtíč tvé touhy tě jímá
...............
Autor Drob, 08.01.2012
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí