Návrat nebo konec?

Návrat nebo konec?

Anotace: přemýšlím sama o sobě,jestli jsem něco nepodělala...nevím,co sama se sebou,,,každopádně bych si teď nejraději nafackovala..

Vrátil ses,po roce čekání
bereš mi hlavu do dlaní,
svěřuješ mi své tajemství a záhy
spojily se naše milostné dráhy.
A krásná vyznání a něžná slova,
zalily se do mého srdce znova.

Chtěla jsem vykřičet vše co k Tobě cítím,
teď se ale bezmocně do propasti řítím.
Chtěla jsem říct,jak hladil´s mě a líbal,
Tvůj syn mi zkřížil cestu a možná vyzvídal.
Já nevím,nevím, ve svém štěstí i bolu,
čuchla jsem si ten večer k alkoholu.
A nevím,nevím vůbec nic,
zda tajemství jsem řekla,nebo víc.
Bezmocně skládám hlavu do dlaní,
bylo či nebylo to obyčejné plkání?
Snad neřekla jsem nic,ani s kým sdílím lože,
snad tohle není konec,modlím se k Tobě Bože...
Autor Andík, 30.12.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad se ústa tvá zase budou smát..

30.12.2006 21:26:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí