Už vím...

Už vím...

Anotace: -

Kdysi jsem hledala Lásku


Kdysi jsem čekala než mě budou milovat


Teď už vím že nedávám nic v sázku


Když svou Lásku rozhodnu se darovat


Vím už že je moje že jí mám


Už netrpím žádnou představou


Je jen  má vůle, když jí dám


Život se stal krásnou hrou


Nechávám v sobě volně bujet emoce


Nikdo mi je nemůže vzít


Už se nebudu trápit třeba po roce


Že někoho nemůžu mít


Svobodná vůle je mnohem krásnější


Ať mi Lásku dá ten kdo si to přeje


Svět je barevný a jasnější


Mé Štěstí teď u srdce mě hřeje


 

Autor Lockedlady, 09.01.2012
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: zoufalec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná :-)

28.05.2012 23:42:59 | zoufalec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí