Tak daleko

Tak daleko

Anotace: sem byl v mosteckym duplexu.....

Sedím nad sklenkou piva,
kde pak je moje slečna,tak živá.
Někde se trápí a smutní,
že zrovna nejsem s ní.
Ale i já se trápím,
že rád ji mám dobře vím.
Teď jsme tu my,sami.
Proč není tu s námi?
Asi ji rodiče nepustili.
ještě aby tak naše city zahubili.
Smutním a myslím naň,
kdepak je má bílá laň.
Ona asi v postýlce doma leží
a já cítím jak mé srdce za ní běží.
Běžel bych taky,.nebýt tak daleko.
Lásko,myslím na tebe a jsem na měkko.
Jsi mé Slunce,má planeta.
Moje hvězda,zářivá kometa.
Nemyslet na tebe je hřích,
lásko kdybych,
mohl s tebou stále být.
Autor Dindane, 30.12.2006
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí