Buď se mnou ...

Buď se mnou ...

Anotace: to je tak, když je Vám s někým moc dobře . . .

Něžný pohled v záři měsíce
Dívej se mi prosím zase do očí
Protože ten pohled…
Ničí ledových střepů v mém srdci tisíce

Střepy samoty a střepy bolesti
Mnoho ran které krvácí
A mnoho rán které nic dobrého nevěští

Pohlazení po tváři
Dotýkej se mně prosím ještě
Protože ten dotek …
Plameny v mých očích rozhoří

Plameny jenž neměly čím planout
Po tom co zůstaly jen vzpomínky
A z ohně vášně jen malé plamínky

Dotýkám se života
Zůstaň prosím se mnou
Protože víme jaká je samota
Chci tě …
Autor looser, 31.12.2006
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

no newim..nekdy kdyz k necemu nekoho prinutis,,tak to pak ma stejne opacnej ucinek,nez si puvodne planoval...

01.05.2007 15:06:00 | Adrianne Nesser

Hladí po duši-alespoň mě :)

31.12.2006 01:57:00 | En

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí