Ze mne

Ze mne

Anotace: pár řádků, co dřímají uvnitř...

Smíš snít na mých dlaních
až půjdeš...
tam, kde hvězda ocelová
životu dává pít.

Utéci, než poslední zrnko písku v hodinách
ztratí se v pekle.
V pekle tvých černých očí.

Konečky prstů ve vlasech
hrát si...
Na rtech se slovy
„láska je bezednou studnou“.

Nehty zarýt do voňavé kůže a s vervou semknout rty.
Je pozdě. Tak zastav přeci.
Autor Aishia, 31.12.2006
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

joooo to je moje prostě nemám co bych vytýkal a tak mlčky ocházím

31.12.2006 10:35:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí