Už tě nemá rád

Už tě nemá rád

Anotace: -

Sedíš sama v koutě

Lži na kusy rvou tě

Bolest - ta se neloučí

Noční můry nekončí

Nedají ti spát

Už tě nemá rád

 

Bloudíš sama po městě

Závidíš té nevěstě

Před radnicí tolik lidí

A nevěsta - ta se stydí

Snoubenec chce jí prsten dát

Už tě nemá rád

 

Tančíš sama na ledě

Chceš to zpátky - nevědět

Modlíš se ke hvězdě jasné

Tvá láska nikdy nevyhasne

Chtěl ti pořád lhát

Už tě nemá rád

 

Padáš sama k zemi

Obklopená kolejemi

Schází ti tu jeho ruce

Co se dotkly tvého srdce

Teď škrtí ho drát

Už tě nemá rád

 

Ležíš sama v hrobě

Ta chyba je jen v tobě

Nejsi krásná, dokonalá

Nejsi jeho tužeb znalá

S osudem už se nechceš prát

Už tě nemá rád
Autor wigi.sama, 10.01.2012
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí