V každém je čas na lásku

V každém je čas na lásku

Mlčíš,a hvězd se dotýkáš
jak hledáš co včera
nerada vzpomínáš
loutna rozezněla
srdce se vzpíná
myšlenky v rýmu,stíná
nevěříš náhodám
nevnímá
ozvěna tvého času
po stopách hlasu
začínající vteřina
jak modrá hladina
v půlnočním plesu
objímá
tušíš,proč hlídáš
tu všední krásku
V Každém je čas na lásku.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.01.2012
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí