Pošlapaný sen

Pošlapaný sen

Anotace: ...

Měla jsem jenom jeden sen,
vznášet se s tebou v oblacích,
v dobu, kdy noc se mění v den,
bez zlých myšlenek mučících...

Sen, kde strach už nebude,
a bolest všechna zmizí,
jen láska v srdci zbude,
a slzy budou cizí...

Jen tenhle sen mi nedal spát,
a tys mi ho pošlapal,
zas po nocích se budu bát,
citu, kterýs zanechal...
Autor somewhere, 31.12.2006
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ano, krásné..pravdivé..smutné...

30.12.2008 15:41:00 | Agniezka

:-(krásné..

31.12.2006 18:14:00 | lonely.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí