Vyznání

Vyznání

Anotace: chtěl bych ...........

Chci se dívat do tvých očiček,
které září jak stovky hvězdiček.
Chci líbat tvoje smyslné rudé rety,
které jsou krásné jako rudé květy.
Chci dotýkat se tvojí kůže,
která je tak hebká jako list nejkrásnější růže.
Chci splynout s tebou v jedno tělo,
které by jen jednu duši mělo.
Chci být pro tebe záchrannou lodí,
když osud Tě do rozbouřených vln života hodí.
Autor tidinek, 22.02.2005
Přečteno 696x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí