Vratilo se to!!!

Vratilo se to!!!

Anotace: Vsechno se mi vraci... A pak to spatne dopada. kdyztak komentiky..:-)

Chjo.. Ja vedela, ze to pro me bude strasny.
A kdyz jsem te uvidela-tak ty ¨jsi fur taak úžasný.
Tak strašně moc to bolí..
Je to horší než rány basebalovou holí-
tyto rány se totiž už nikdy nezahojí.
Teď jen na posteli nehybně ležím
a nad tebou pořád přemýšlím.
Není to jen tak..
Já tě neustále strašně miluji..
To mi nevymluví ani kat..
A všeho co jsem udělala sileně lituji!!
Promiň už NIKDY...
Autor dolfik131313, 31.12.2006
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí