V tobě i pozdní vítr možná se ztrácí

V tobě i pozdní vítr možná se ztrácí

Tvé ticho rozkládá se v nekonečno,těm hříchům nelze uvěřit
můžeš se hloupě tvářit,a světu nevěřit
mlčení je naděje co křičí,je ale něčí
brečí ta slova co léčí

jsi stín co hloupě dopadá
paprsky slov zářivá zahrada
vše co se ale pozdě se vrací
V Tobě i Pozdní vítr se Ztrácí.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.01.2012
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí