Mlčí stopy vlčí

Mlčí stopy vlčí

Pustina beze svědku,
hříšná cesta smrti
pomníky předku
co nejdou naproti

Myšlenka na zítra
je tak vzdálená
pustá jsou jitra
jen vteřinou se protíná

Jen čas tě objímá
možná i pálí
když se tak vzpomíná
život chválí

Pustina v krajině hrobu
vrácenou dobu
cesty se stáčí
Mlčí Cesty VLČÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 13.01.2012
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí