Lhář

Lhář

Anotace: www.Palik.blog.cz

Sám svým pánem
nad prochladlým ránem,
mlha se vytrácí,
skutečnost vyvracím,
v ponurém tichu,
všechno je mi k smíchu,
pozhasínám svíce,
rozpálené líce,
z tvojí krásy,
slyším její hlasy,
kolena v pokleku,
všechno je teď ke vzteku,
pocit malichernosti,
je mi to ke zlosti,
kam zmizela ta víla,
co byla moje síla,
chci ukázat jí tvář
a říct,že jsem lhář!!!
Autor Palikasek, 01.01.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ranní ráno,propadlost dějin,ale jinak dobrý.
oprav si VZTEK na editu

01.01.2007 12:50:00 | Vivi.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí