"Já nechci do nebe!"

"Já nechci do nebe!"

Anotace: -

Nač odcházet před svítáním,

nač opouštět naději,

tvé srdce je jak kámen,

tak zbav se ho raději.

 

Polož mi ho k nohám

a netvař se lakomě,

já schovám ti ho v sobě,

v té černé prázdnotě.

 

Táhne mě to do pekel

a táhne mě to dolů.

Že plno v hrudi mám těch

černých balvanů.

 

Jen jestli doneseš mi

tu růži mou jedinou,

já nechám odejít

svou duši spálenou.

 

Do ráje cestu neznám,

ač ukazatel jsem.

Na druhou stranu dám se,

bez Tebe za hlasem.

 

Táhne mě to do pekel,

a táhne mě to od Tebe

nenuť mě jít za tebou,

já nechci do nebe!
Autor Corax, 15.01.2012
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: AlexandraK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé

19.01.2012 18:39:38 | lasmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí