Splinutí

Splinutí

Anotace: -

Věřím, a tomu se oddavám
Jsem plná rudé záře planoucích jisker
Před tebou , za tebou, po boku tvém.
Vzácný lesk nad hřbitovem, šepot stromu, zvěř běží po stezce
Kráčíme vedle nich, po cestě.
Spirálová cesta.... Otevřená,Myslící,Vášnivá,
Vděčná a našimi životy spletená.
Autor RedZombieBat, 16.01.2012
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí