Dream (sen)

Dream (sen)

Anotace: je to moje první básnicka když jsem nevedel jak mám říct své city

kdyz se koukam na nebe,
vidím tam svou lásku - Tebe.

když se podívám na svou lásku,
kterou miluju moc,
vidím tebe nežnou krásku,
a chci aby zase byla noc.

kdy mě ovládne tvá temná paní,
kdy není ráno, není probuzení,
ze snu se mi nechce odejít,
protoze tě zase budu chtít.

nechci nechat city ustoupit,
chtěl bych lasku mít,
ne však se v ni utopit,
a ne jen tak o ní snít.

nechat tomu volný průběh,
nechat vítr vát,
jen se nechat unášet,
ale stále milovat.

je to realita nebo sen,
všechno je přesná obdoba,
jako by už zase byl den,
stejné barvy, všechno se tu podobá.

v ten moment spatřím tebe,
zahlédnu sluneční svit,
a krásně modré nebe.

je mi to vše nejasné,
jen my tu jsme,
a přesto je to překrásné,

už mi nejde pomoci,
milovat jen Tebe chci.

z nenadání končí sen,
začala realita, začal den.
Autor Zayo, 01.01.2007
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kliseee

02.01.2007 22:26:00 | Seyo

now I am really dreaming...realistic.
Už jsem ti říkala, že tahleta se mi doopravdy líbí?...vyznání...

01.01.2007 21:47:00 | Lizzzie

Koukám, že rým nebe - Tebe asi napadné každého, včetně mě :))

01.01.2007 20:37:00 | heptametal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí