Co je to milovat? Co je to mít rád?

Co je to milovat? Co je to mít rád?

Anotace: Co je to milovat? Co je to mít rád?

Co je to milovat? Co je to mít rád?

O co má člověk stát?

Koho potom milovat? A koho mít jen rád?

Podle čeho si má člověk vybírat?

Mít rád, to je tak jednoduchý cit.

Můžeme ho dát každému a nechtít nic.

Ale někoho milovat?

To už není obyčejná přízeň.


Chceme srdce své věnovat.

A když se spletem, je to strašná trýzeň.


Věda sice říká jasně. Že srdce je jen další sval!

Proč to pak ale bolí, jako by ho někdo z těla rval?


V tomhle se věda plete, každý z nás to ví.

Kdyby to byl jenom sval, tak nás srdce nebolí.


Proto pozor by jsme měli dávat na to,

komu své srdce věnujem.


A co dostaneme za to,

že ho takhle milujem.


Nejde o to lásku jenom dávat,

každý má právo být milován.


Takže než si srdce lámat,

lepší je jít o dům dál.



© Ka.Ma.
Autor Theseus, 17.01.2012
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: Theseus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí