kdo ví...

kdo ví...

Anotace: protentokrát-svítá (kdo nezná má díla nepochopil)

Maniodepresivní vztah
klaustrofobie pocitů...
Z těch strachů mé skleněné bubliny
Nezadržitelné, Osamocené- hodiny!

Znovunalezená sebeláska
Vetkaná v růžovém ornamentu
tvých rtů- zbarvených milováním
Nepopsatelně "(ne)kompromisní" lásky

Rozlámaná minulost roku 2006
Není to tak dávno...
strach, smutek, stesk...
Dřevo a lano.
tak skočit- stát- věšet hlavu?!

Posttraumatický zážitek
opětovné nalezení krásy bez výčitek...
Kouzelný magnetismus-
v očích, hlase...
Závislost, náruživost, (ne)konečnost- zase?!

Ne! Protentokrát...
Cestu jsem si vyznačila
Rozkvetla, Roztála, prozářila...
Mé dny a tvé noci...

A jedinkrát si říct
-Jsem ve tvé moci-
Alespoň tuto noc...
a kdo ví...co bude zítra.
Autor Gwladus, 02.01.2007
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta Tvoje složitá duše... jo, tu můžu ;-)

02.01.2007 11:38:00 | Levandule

Nádherná myšlenka, nádherně zpracovaná.. 100

02.01.2007 11:33:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí