Jsi...

Jsi...

Anotace: pro Tebe :))

Jsi pro mě motýlkem, kterého nedokážu nikdy chytit.
jsi jako sluníčko, na které nemůžu se podívat, protože silně bude do očí mi svítit.
Jsi jako hvězdička, na kterou nedosáhnu,
jsi kamínek pro štěstí, který když spadne mi, vždycky se pro něj sehnu.
Jsi pro mě vším, čím můžeš jen být,
jsi můj nejtajnější sen, o kterém budu sladce snít.
Jsi večerní obloha, černočerná noc,
chybíš mi a já chci u sebe tě mít strašně moc.
Jsi můj andílek poslaný z nebe,
ve tvém obětí chci vidět jenom sebe.
Jsi druhá polovina mého srdíčka, bez tebe nedá se žít.
Tak utíkej ke mně, nechci už bez tebe být.
Jsi můj kocourek, který do ouška mi něžně mňouká,
jsi větřík, co po tváři hladí a jemně fouká.
Jsi peříčko dopadající na můj nos,
jsi ticho v mém pokoji, chodíš po špičkách a bos.
Jsi úsměvem na mé tváři
a světýlko, co vždycky září.
Jsi mým dárkem, který jsem si přála,
jsi pusinka, kterou bych ti ráda dala.
Autor Gagulii, 22.02.2005
Přečteno 799x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí