Miluji a nenávidím

Miluji a nenávidím

Anotace: -

Miluji a nenávidím
Naše společné vrásky
Vepsané nám námi do tváří,
Když procitám v pološeru
Nikdy nezapočaté lásky,
Co v tichu srdcem prochází

 

Miluji a nenávidím
Vymyšlené sny nepředstav,
Co přišly odněkud z nesnází,
Když v záchvatu srdečních nástrah
Vlastní mysl nás všech okolky obchází

 

Miluji a nenávidím
Nás všechny zapsané na meziřádek
Milostného nepříběhu,
Který přepadl nás
Tehdy, když změnil se zasedací pořádek
Kapitoly Od přátelství a nelásky až po něhu

 

Miluji a nenávidím
To, že Ty nikoho z nás
Již dávno nemiluješ,
To, že nikdo z nás
Již není tím, kým byl,
To, že nikdo z nás
Nikdy nebyl a nikdy nebude
Tím prvním, ani třetím milován

 

Miluji a nenávidím
Tu naši několikamístnou
Vztahovou matici,
Která končí, přestože
Ještě ani nezačala

 

Miluji a nenávidím
V naší podkapitole
„Nenávist je převlečená milenka lásky“

Autor Denael, 21.01.2012
Přečteno 329x
Tipy 12
Poslední tipující: Loveless, gallatea, Alien.v.v.s., Bobon, Bernadette
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí