Rád tě mám

Rád tě mám

Anotace: o mém zklamání

Šťastný člověk, který pláče,
šťastnější kdo, kdo miluje.
Ve všem musím hledat háček,
ne však ve vše ale je.
Od nevidím do nevidím
hledám chybu u sebe.
Málo kdy se za to stydím
dělám to jen pro tebe.
Koukáš na mě,
když sem na dně.
Nevíš co je příčinou.
Hledáš marně v očích pravdu,
proč se z nich slzy řinou.
Nechápeš a nepochopíš,
tolikrát se cítíš sám.
nevstaneš a nepohladíš,
neřekneš mi "Rád tě mám."
Autor Maddean, 02.01.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je moc hodně hodně poovedený !!!

02.01.2007 19:52:00 | Skulls

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí