Déšť mraků

Déšť mraků

Anotace: -

Nebe čisté, jasné,

i okvětní lístky světí,

křik zvířat,

tu letí vzduchem,

osvětelí i temná koutí,

vše srdce zahltí.

Přihnala se mraky,

nic se nevšimlo,

jen krásná kvítí,

rostla bez strarostí,

bílí stín se objevil,

nebyl vidět ve světle.

Srdce bylo v ráji,

myslelo na své srdce.

Až když se přihnalo,

krupobití, vítr, hromy, blesky,

vidět bylo,

nic nebylo.

To co bylo, bylo,

to co bude, je jen na nás.
Autor sandrovny, 24.01.2012
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí