Sluneční svit mraků deště

Sluneční svit mraků deště

Anotace: -

To co bylo, bylo,

to co bude, je jen na nás.

Odpoušted je lidské,

i odpustilo srdce srdci.

Srdce však v mlze,

zahaleno mlhou.

Svět je noc,

noc je tma.

I oči nevidí,

jen kočka se mihne,

myš přední,

obě je spojí.

Srdce černé,

nic není vidět.

Srdce zmizelo,

nezůstalo nic,

nicota bez lásky,

sedí v koutě,

není úniku.

Tma je smutkem,

samo stojí sloup,

nic není na stálo,

odpouštěď umí.

To co bylo, bylo,

to co bude, je jen na nás.
Autor sandrovny, 24.01.2012
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí